Hyrbil Alajuela

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Costa Rica
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Alajuela

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Alajuela

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Alajuela genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Alajuela. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Alajuela guide

Biluthyrning Alajuela
Hyrbil Alajuela

Staden ligger centralt i Alajuela Costa Rica, bara 20 miles nordväst om huvudstaden San José. Staden är provinsens huvudstad, och har 43.000 invånare (2012). Alajuela ligger på en platå 952 meter över havet – i en attraktiv jordbruksmark.

Staden är ett viktigt handelscentrum och en viktig transport nav för hela landet. Alajuela förbinder huvudstaden med nordvästra delen av Costa Rica.

Alajuela ligger vid foten av en nationalpark, där du kan besöka den aktiva vulkanen Poás (2704 m). Detta är stadens största turistattraktion, turist bussar dagligen mellan Alajuela och Poás. Vulkan kratern är 300 meter djup och har en diameter på 1,5 km – vilket gör den till världens 3 största aktiva kratern.

Staden är annars en bevarad historiska centrum från 1800-talet, och en attraktion är Alajuela katedralen från 1854. Även stadshuset från 1914 och kyrkan ”Iglesia La Argonia” från 1941 är värt ett besök. Kyrkan är känd för sin vackra fasad i barockstil.

Alajuela är hem till nationell hjälte Juan Santamaria och staden är både en bronsstaty och ett museum till hans ära.

Andra sevärdheter i och runt staden inkluderar ett kulturhistoriskt museum – ligger i en byggnad från 1874, en fjäril park, ett zoo och en botanisk trädgård – stor samling av orkidéer.

Landets största internationella flygplatsen Juan Santamaria International Airport, som ligger 3 miles söder om centrum Alajuela.