Hyrbil Italien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Italien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Italien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Italien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Italien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Italien guide

Biluthyrning Italien

Hyrbil Italien

Italien söderut i Europa, och har en gemensam gräns med Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien i öster.Inom den italienska gränsen är också Lilleputtlandet stater San Marino och Vatikanstaten. Italien En av de ursprungliga EU-länder.Landet täcker en total yta på drygt 300 000 km2 och har en befolkning på nästan 60 miljoner (2010).

Italien består huvudsakligen av Appennine halvön, en stor halvö i Medelhavet och de två viktigaste öarna Sicilien och Sardinien.I nordöst är Adriatiska havet, i sydöst Joniska havet i sydväst, och Tyrrenska havet i nordvästra Liguriska havet.

Italiens huvudstad är Rom, som har cirka 2,7 miljoner invånare. Andra större och populära städerna Milan, Florens, Venedig, Neapel och Palermo.

Det finns en hel del berg i Italien. Längs halvön – från söder till norr – stretching Apenninerna bergskedja tills den möter Alperna, där några av Europas högsta berg ligger. Nämnas måste också vara “vilande” vulkanen Vesuvius nära Neapel och den aktiva Etna på Sicilien. Annars är landet korsas av flera floder, däribland Po (vilket är viktigt för den bördiga Poslätten i norr), Arno och floden Tibern (som löper genom Rom).

Italien är ett av Europas mest populära turistmål på grund av dess rika historia, sina många kulturskatter och dess världsberömda mat och vinkultur. Landet har flera bevarade fornminnen (inklusive utgrävda städerna Pompeji Herculanum av Neapel ) – och alla gamla centrum av huvudstaden Rom är en UNESCO: s världsarvslista.

Italiens största och livligaste flygplats är Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”) utanför Rom.Andra viktiga internationella flygplatser Milan Airport – Malpensa och Neapels flygplats – Copodichino.

Destinationer

Meny