Hyrbil Frankrike

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Frankrike

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Frankrike genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Frankrike. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Frankrike guide

Biluthyrning Frankrike

Hyrbil Frankrike

Frankrike är Västeuropas största landet i området – och har en befolkning på cirka 64 miljoner (2010). Landet sträcker sig från Nordsjön i norr till Medelhavet i söder och har en gemensam gräns med Belgien, Luxemburg, Tyskland, Andorra, Spanien, Monaco, Italien och Schweiz.Huvudstaden Paris har omkring 2,2 miljoner invånare i själva staden – men om du inkluderar förorterna, ökar befolkningen till nästan 12 miljoner.

De största städerna efter Paris är Marseille, Lyon, Toulouse och Nice,.

Landskapet i Frankrike är omväxlande. De norra och centrala delar domineras av ett relativt slätter, medan det i södra och sydöstra är höga bergskedjor (Pyrenéerna och Alperna). Västeuropas högsta berg, Mont Blanc (4807 m), som ligger i de franska Alperna. Några av de längsta floder i Europa flyter genom Frankrike: Loire, Rhône, Garonne och Seine.

Frankrike har varit känt som ett centrum för europeisk kultur i århundraden, och förändrade politiska regimer har varit medveten om att upprätthålla detta.

Frankrike har ett antal sevärdheter att erbjuda. Huvudstaden Paris har en särställning med sin historia, sin intressanta arkitektur, dess mode och dess blomstrande restaurang scen. Annars Provence och Rivieran (Côte d’Azur) Medelhavet tradition som turist och semestermål för människor från hela världen. Det måste också noteras att Frankrike, med sina många vingård, även är ett självklart resmål för många vinentusiaster.

Frankrikes mest trafikerade flygplats är Charles de Gaulle International Airport (Roissy), något nordost om Paris.Andra stora flygplatser är de traditionella Paris-Orly International Airport strax söder om huvudstaden och Nice Côte d’Azur internationella flygplats.

Destinationer

Meny