Hyrbil Alice Springs

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Alice Springs

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Alice Springs genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Alice Springs. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Alice Springs guide

Biluthyrning Alice Springs
Hyrbil Alice Springs

Alice Springs ligger ungefär i Australien – i en av de mest glesbefolkade regionerna som tillhör Northern Territory (Northern Territory).Staden har ca 27.500 invånare (2008), och grundades 1871 som en telegrafstation. Alice Springs sedan den 2: a Andra världskriget har associerats med hamn Darwin på nordkusten, genom 1600-milen ”Stuart hightway”.

Alice Springs är en öken platå och är omgiven av ökenområden – inklusive Simpson öknen. Turismen i Alice Springs har under de senaste åren blivit en viktig inkomstkälla för staden och är en populär utgångspunkt för utflykter till de berömda klippformationerna Uluru (Ayers Rock) och Mount Olga. Uluru är 46,5 mil sydväst om Alice Springs – ca. 6,5 timmars bilresa med bil.

Alice Springs är också känd för sina årliga festivaler – särskilt populära Camel Race ”Camel Cup” kommer att hållas i juli. Andra attraktioner i staden inkluderar telegrafstation museum, en botanisk trädgård, reptil samling i ”Alice Springs Reptile Centre” och kulturhistoriska museet ”Mbantu” – där man kan läsa mer om aboriginernas konst och kultur.

Flygplats Alice Springs Airport ligger 14 km söder om stadens centrum och har direktflyg till ett antal större australiska städer. Det finns också flyga härifrån till turistattraktion Uluru (Ayers Rock).