Hyrbil Amboise

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Amboise

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Amboise

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Amboise genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Amboise. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Amboise guide

Biluthyrning Amboise
Hyrbil Amboise

Amboise är en liten stad i centrala Frankrike, som tillhör det franska Indre-et-Loire.Amboise ligger vackert vid floden Loire – mellan städerna Tours och Blois. Staden har ca 10.000 invånare (2010).

Även Amboise i dag är inte stor och dominerande stad, den har en stolt historia. Från 1400-talet till 1600-talet var ett exempel Staden är bosatta franska kungar.

Annars är staden främst känd för sin stora och vackra slott – ”. Château d’Amboise” Den byggdes på 1000-talet, och är omgivet av en magnifik park. Slottet är ansluten till herrgården ”Clos Luce” via en underjordisk korridor. Levde och arbetade Leonardo da Vinci som den franska kungens gäst under de senaste tre åren av sitt liv (1516-1519). Han begravdes i Saint Florentin kyrka, som var beläget intill slottet, men förstördes under den franska revolutionen.

Andra attraktioner inkluderar Amboise ”Pagode de Chanteloup” –   1:44 m hög kinesisk pagod (byggd 1775), som ligger strax utanför staden.Den består av 7 våningar, är varje våning något smalare än den föregående. Annars finns det en speciell Postmuseet i Amboise – ”La Musée de la Poste”. Om det rör sig 18 km utanför centrum i Amboise, kan man besöka den imponerande medeltida slottet ”Château de Chenonceau” från runt 1520.

Närmaste internationella flygplats är Tours Val de Loire Airport, som ligger 27 miles väster om Amboise.