Hyrbil Annecy

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Annecy

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Annecy

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Annecy genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Annecy. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Annecy guide

Biluthyrning Annecy
Hyrbil Annecy

Annecy ligger i regionen Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike och är en viktig stad i Haute Savoie. Staden har ca 50.000 invånare (2008), belägen vid foten av Alperna – bara 33 miles söder om Geneva i Schweiz.Thiou floden flyter genom staden.

Annecy är vackert beläget vid ”Lac d’Annecy” – som är den näst största sjön i Frankrike, och är känd som ”den renaste sjö i Europa.”Många turister kommer hit för badort.

Annecy är en liten och mysig stad, och har ett antal historiska byggnader. En av sevärdheterna i gamla fängelset ”Palais de l’Isle” från 1200-talet – som ligger i floden Thiou. Besökare kan komma in i byggnaden och sådana se de gamla fängelseceller, rättssalen och ett kapell här.

På en kulle ovanför den gamla staden slottet ”Château Annecy” medeltida – som idag inrymmer ett museum för modern konst.

En annan populär turistattraktion i staden är den katolska katedralen ”Cathédrale Saint-Pierre d’Annecy” från 1500-talet.

Annars har staden ett antal parker och grönområden vid sjön, och det är relativt nära till en mängd olika skid-och skidorter i Alperna. (Den berömda staden Chamonix är bara 1,5 timmars bilresa från Annecy).

Staden är också känd för sin årliga Animation Festival.

Den närmaste flygplatsen är Annecy flygplats – Meythet, som ligger 6 km utanför staden, och härifrån är det bara reguljärflyg till Paris.Den viktigaste internationella flygplatsen ” Geneva International Airport ”i Schweiz, ligger 47 miles norr om Annecy.