Hyrbil Avignon Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Avignon Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Avignon Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Avignon Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Avignon Flygplats guide

Biluthyrning Avignon Flygplats
Hyrbil Avignon Flygplats

Avignon – Caumont Airport (AVN) – som på franska kallas ”Aéroport d’Avignon-Caumont” – är en liten internationell flygplats ligger 8 km sydost om staden Avignon, i synnerhet i den lilla byn Montfavet.

Avignon – Caumont flygplats öppnades 1937 och har för närvarande en terminalbyggnad. Flygplatsen fungerar ungefär 80.000 passagerare årligen (2010), och den brittiska flygbolaget Flybe och CityJet har direktlinjer till sådana  London, Southampton, Birmingham, Exeter och Leeds.

Faciliteterna på flygplatsen inkluderar bar, restaurang, taxfree-butik, internet (Wi-Fi), informationsdisk och dagar öppet vårdcentral.

Det närmaste hotellet är Best Western Hotel ”Le Paradou” – som ligger bara 150 meter från terminalen.Hotellet har flera restauranger och kaféer.

För att komma till Avignon centrum, användning av transporter taxi eller vanlig buss.Om du vill hyra en bil i Avignon, flera internationella biluthyrningsföretag på flygplatsen – inklusive Avis, Europcar och National.