Hyrbil Baltimore

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Baltimore

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Baltimore

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Baltimore genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Baltimore. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Baltimore guide

Biluthyrning Baltimore
Hyrbil Baltimore

Baltimore ligger i nordöstra USA, och är den största staden i delstaten Maryland.Staden ligger vid mynningen av Chesapeake Bay – med utsikt över Atlanten. Baltimore är en av landets viktigaste hamnar och ett viktigt industriellt och kommersiellt centrum.

Baltimore grundades 1729, och hamnen har utvecklats på 1800-talet – och var den näst största invandringen hamn i USA efter New York.Staden har 621.000 invånare (2011), medan huvudstadsregionen har en befolkning på nästan 2,8 miljoner euro.

Det finns ett antal populära turistattraktioner i Baltimore – inklusive fästningen Fort McHenry i 1776 – som nu ett nationalmonument, Baltimore-katedralen från 1821, ”Zion Church i staden Baltimore” från 1807, Stadshuset från 1867, Phoenix Shot Tower från 1828 ( 65,5 hög) och Baltimore konstmuseum – med utställningar av målningar och skulpturer.Varför inte prova se verk av Matisse, Picasso, Cezanne och Van Gogh.

En annan populär turistattraktion i Baltimores Walters Art Museum – en privat samling på ca. 30.000 objekt – inklusive smycken, sällsynta böcker, hantverk, skulpturer och porslin.

Staden är annars ett sjöfartsmuseum, en judisk museum, en populärvetenskaplig museum (”Maryland Science Center”) med interaktiva utställningar, en djurpark och ett akvarium – där du också kan uppleva delfinshow.

Baltimore / Washington Thurgood Marshall International Airport ligger 16 miles söder om centrum.