Hyrbil Bari

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Italien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bari

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bari

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bari genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bari. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bari guide

Biluthyrning Bari
Hyrbil Bari

Bari är huvudstad i regionen Apulien och den största av de italienska städerna ligger vid Adriatiska kusten. Den har en befolkning på 325.000 (2010) – och spela som hamn-och industristad en viktig roll i ekonomin i södra Italien. Hamnen var tungt skadadt under 2 Världskriget men snabbt upp igen. Idag, den moderna och funktionella, från bilfärja till en sådan Dubrovnik.

Bari grundades av romarna, som kallade en Barium – och en period i början av medeltiden var staden huvudstad i den romerska provinsen Italien (Som senare gav namn åt hela landet).

Staden fick sitt eget universitet 1924, och det finns också flera andra högskolor i och runt staden. Bari har också en egen ärkestift.

Ett populärt turistmål är den gamla staden Città Vecchia med sina smala, labyrintiska gator och välbevarade medeltida byggnader.Här finner vi sådana den romanska katedralen San Sabio från 1100-talet, basilikan San Nicola från 1000-talet och en intressant normandiska slottet. Annars ett besök på arkeologiska museet rekommenderas.

Den moderna staden Città Nuova, kännetecknas av raka, regelbundna gator med flera typiska affärsdistrikt – och vissa industriella områden.

Den närmaste flygplatsen är Bari flygplats, som ligger 11 km nordväst om staden.