Hyrbil Beauvis Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Beauvis Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Beauvis Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Beauvis Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Beauvis Flygplats guide

Biluthyrning Beauvis Flygplats
Hyrbil Beauvis Flygplats

Den internationella flygplatsen i Beauvais – Tille Airport (BVA) ligger i norra Frankrike – Om 7 km nordost om centrum Beauvais.Flygplatsen heter på franska ”Aéroport de Paris – Beauvais-Tille,” och ligger 85 km norr om Paris.

Flygplatsen har två terminaler och anläggningar för besökare inkluderar flera restauranger och kaféer och butiker. Det finns inga hotell på flygplatsen, men den närmaste boende ”City Hotel” ligger bara 1 km från terminalbyggnaderna. Annars är det bra med hotell i Beauvais centrum.

Beauvais-Tille Airport betjänar 2.900 tusen resenärer i år (2010), och det är främst de lågprisflygbolag som flyger här – delvis Ryanair och Wizz Air Blueair. Från flygplatsen finns direktflyg till 50 destinationer i 14 länder, däribland till / från Moss Airport Rygge – i Norge.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Beauvais, kan man ta en buss eller taxi. Det finns även flygbussar som går direkt till Paris centrum eller till Disneyland Paris – som är mycket populära turistmål.

Om du vill hyra en bil i Beauvais har flygplatsen sex kontor Biluthyrning – däribland de välkända spelare som Avis, Europcar, Hertz, National och Sixt.