Hyrbil Birmingham

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Birmingham

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Birmingham

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Birmingham genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Birmingham. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Birmingham guide

Biluthyrning Birmingham
Hyrbil Birmingham

Birmingham är i West Midlands regionen i västra delen av centrala England – 110 miles nordväst om London.Birmingham är Storbritanniens näst största stad (efter London ), och har cirka 1 miljon invånare.Om man beräknar storstadsområde, är befolkningen ökar till 3,6 miljoner (2010).

Birmingham är en stor handels-, industri-och finansiellt centrum, och är också känd för att vara en populär utställning och konventioner. Birmingham är också känd för sina många kanaler, och har nästan 60 miles av kanaler inom stadens gränser.

Birmingham är en kosmopolitisk stad, och många av invånarna är från Indien, Pakistan eller Irland.Stadens parad på ”St Patricks Day” är den 3: e största i världen (efter New York och Dublin).

Miljontals turister besöker Birmingham varje år, och några av de mest populära turistattraktioner i staden inkluderar St Martins kyrka från 1200-talet, den offentliga konstgalleri ”Birmingham Museum & Art Gallery” – där sådan kan se verk av Bellini och Rubens, den tekniska museet ”Think Tank Birmingham” rådhuset från 1834 och ”National Sealife Centre” – med dess gigantiska färskvatten och akvarier saltvatten.

Dessutom är Birmingham bra shopping och köpcentrumet Bullring en av Europas största. Många turister besöker också Cadburrys chokladfabrik i stan – där du kan få en guidad tur.

Birmingham International Airport ligger 10 miles sydost om centrum.