Hyrbil Blackpool

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Blackpool

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Blackpool

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Blackpool genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Blackpool. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Blackpool guide

Biluthyrning Blackpool
Hyrbil Blackpool

Kuststaden Blackpool ligger i nordvästra England på Irländska sjön, och är en del av länet av Lancashire.Staden har cirka 140.000 invånare (2010), och ligger 65 km nordväst om Manchester.

Blackpool är känd för att vara en populär semester och resort och en stor turistattraktion är den 11 km långa sandstrand. Nära Tower Blackpool Tower från 1894 – som sträcker sig 158 meter över marken. Tornet är byggt med inspiration från Eiffeltornet Paris, och på toppen är en observation däck.Vid foten av Blackpool Tower området omfattar ett akvarium.

En annan turistattraktioner i Blackpool nöjespark ligger på stranden – ”Pleasure Beach Blackpool” – och som har 6 miljoner besökare årligen. Här finns en mängd berg-och dalbanor och karuseller.

Andra populära attraktioner i staden inkluderar Stanley Park – stor park med en golfbana, trädgårdar, sjö, miniatyr stad och restaurang, konstgalleri, ”Grundy Art Gallery”, Zoo Blackpool Zoo – som har mer än 1.500 djur från hela världen och ”Winter Gardens Blackpool” – ett byggnadskomplex som innehåller t.ex. teatrar och konferens / konsertsal med plats för 3000 åskådare.

Blackpool har att erbjuda turister bra shopping och varierat nattliv med pubar, barer, nattklubbar och kasinon / hallar spel.

Flygplatsen Blackpool International Airport ligger 5 miles sydost om centrum.