Hyrbil Brive-la-Gaillarde

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Brive-la-Gaillarde

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brive-la-Gaillarde genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brive-la-Gaillarde. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brive guide

Biluthyrning Brive
Hyrbil Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde är en liten och vacker by med ca 50.000 invånare (2009), som ligger i sydvästra Frankrike.Staden är belägen i regionen Limousin, och tillhör det franska Corrèze.   Brive-la-Gaillarde kallas ofta helt enkelt som ”Brive”.

Staden är ett viktigt ekonomiskt centrum i regionen, som ligger vid floden Corrèze.

Brive-la-Gaillarde är rik på historia och området är känt för sin vackra natur. Staden har stor arkitektur och några av de mest populära turistattraktioner inkluderar hall från 1600-talet, St Martin-kyrkan från 1200-talet, kapellet Saint-liberala från 1400-talet och den gamla vattentornet från 1800-talet. Vattentornet är öppet för allmänheten.

Andra sevärdheter inkluderar ”Le Musée Labenche” ligger i en vacker renässans byggnad och är en History Museum med både permanenta och tillfälliga utställningar. Också ”Le center Michelet” rekommenderas ett besök. Detta är ett kulturellt centrum med både ett museum och ett bibliotek. Museet har uppvisar fokusera på 2 Världskriget.

Brive-la-Gaillarde har flera årliga festivaler och evenemang – inklusive en stor årlig bokmässa och en populär filmfestival.

Stadens internationella flygplats – Aéroport Brive Vallée de la Dordogne – ligger 22 miles sydväst om centrum.Flygplatsen öppnades 2010.