Hyrbil Buffalo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Buffalo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Buffalo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Buffalo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Buffalo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Buffalo guide

Biluthyrning Buffalo
Hyrbil Buffalo

Buffalo ligger i nordöstra USA, och är den näst största staden i delstaten New York.Buffalo har 261.000 invånare (2011), medan huvudstadsregionen har en befolkning på 1,2 miljoner.

Buffalo ligger på Lake Erie Lake, och är en del av länet Erie County. Buffalo är en modern hamn, kommersiella och industriella stad och en viktig knutpunkt.

Staden har också universitet – med ca 30.000 studenter.

Buffalo har mer än 50 privata och offentliga konstgallerier – som den mest kända är ”Albert Knox Art Gallery.” Det finns en samling av samtida konst i världen, och här kan du också se verk av Picasso, Matisse och Miró.

En populär attraktion i Buffalo är 115 meter hög Stadshuset i Art Deco-stil i 1932. Stadshuset är öppet för allmänheten, och 25 våningen är oberservasjonsdekket ”Buffalo City Hall Observation Deck”. Detta erbjuder besökarna en fantastisk utsikt över staden.

Andra turistattraktioner inkluderar Buffalo St Josephs Cathedral i 1862, kyrkan Holy Trinity i 1928, Buffalo Museum of Science – med utställningar, antropologi, botanik och zoologi, och zoo Buffalo Zoo – där sådana se lejon, tigrar och björnar.

Staden har annars en botanisk trädgård, en japansk trädgård, marin museum med utställningar av örlogsfartyg, Aviation Museum och akvarium.

cirka 36 miles nordväst om Buffalo är Niagarafallen – en av naturens största underverk. Här kan du uppleva den imponerande vattenfall – och ”Hästskofallen” (finns i Ontario, Kanada ) är den största av dem alla.Detta vattenfall är 792 meter bred och 52 meter hög.

Buffalo Niagara International Airport ligger 16 miles nordost om centrum.