Hyrbil Cambridge

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Cambridge

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Cambridge

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Cambridge genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Cambridge. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Cambridge guide

Biluthyrning Cambridge
Hyrbil Cambridge

Cambridge är ca 80 miles norr om London, i den engelska grevskapet Cambridgeshire, där det också är administrasjonsby. Befolkningen är cirka 111.000 (2010). Cambridge är en av Englands äldsta bydannelser – går tillbaka till romersk tid (Camboritum). Formell staten har haft sedan 1207.

Cambridge är mest känd som en traditionell universitet, men är också centrum för många av Storbritanniens största högteknologiska företag.

University of Cambridge är nästan lika gammal som centrum (dvs från 1200-talet), och den är uppdelad i ett antal ”högskolor”. Den mest kända är Kristi College Trinity College och St Johns College, alla byggda i slutet gotisk stil. Universitetet omfattar Cavendish Laboratory, Kings College Chapel och universitetsbiblioteket. University komplex är en viktig och dominerande del av det urbana landskapet i Cambridge.

Det finns annars en rad arkitektoniska, historiska och kulturella sevärdheter i Cambridge – inklusive Fitzwilliam Museum – en utställning av målningar och antikviteter, Scott Polar Institute for Arktis och Antarktis forskning – och en imponerande museum komplex på Duxford flygplats. Det omfattar sådana Institutioner American Air Museum (SMU) och Imperial War Museum (War Museum).

Den närmaste större flygplats är London Stansted Airport, som ligger 47 km söder om Cambridge.