Hyrbil Chicago

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Chicago

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Chicago

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Chicago genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Chicago. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Chicago guide

Biluthyrning Chicago
Hyrbil Chicago

Chicago ligger i nordöstra USA av Lake Michigan, och tillhör staten Illinois.Staden har 2700 tusen invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på 8,7 miljoner. Chicago, vilket gör det 3. största staden i USA.

Chicago har ett fuktigt kontinentalt klimat, och kallas ofta för ”Windy City” på grund av dess skiftande väderförhållanden.

Chicago är en viktig handels-och hamn, en järnvägsknut, USA: s näst största finans-och affärsdistrikt. Chicago har också flera universitet – där den äldsta grundades 1890.

Stadsbilden domineras av höghus och skyskrapor och den högsta byggnaden är Sears Towers – som mäter 443 meter Det är populärt för turister att besöka observation däck av denna byggnad i toppen, och därmed få en fantastisk utsikt över staden och regionen.

Chicago är känt för sin arkitektur, sin kulturella livet och dess många museer, teatrar och opera. Det finns många musikscener i Chicago, mest känd för jazz, blues och klassisk musik. Staden har en berömd symfoniorkester – grundades 1891.

En stor turistattraktion i stadens konstgalleri ”Art Institute of Chicago” – med en enorm samling av sådana Fransk konst från 1800 – och 1900-talet.

Staden är annars ett naturhistoriskt museum, en astronomisk museum, planetarium, Historiska museet, akvarium och djurpark. Den etniska stadsdelar ”Chinatown”, ”Greek Town” och ”Little Italy” är också värt ett besök.

Stadens största flygplats – Chicago O’Hare International Airport – flygplatsen ligger 30 miles nordväst om centrum.