Hyrbil Coventry

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Coventry

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Coventry

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Coventry genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Coventry. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Coventry guide

Biluthyrning Coventry
Hyrbil Coventry

Staden Coventry ligger i länet och regionen West Midlands i England, och har ca 310.000 invånare (2008).Det grundades redan på 1000-talet.

Staden var under många år centrum för en omfattande bil och cykel tillverkning. Stadens första bil fabriken grundades 1896. Idag flyttade en stor del av bilindustrin från Coventry, men Jaguar har fortfarande sitt huvudkontor här – och den berömda London taxibilar fortfarande produceras i Coventry (London Taxis International).

En populär attraktion i Coventry reflektion av fordonsindustrin historia – Coventry Transport Museum. Här kan besökare uppleva en stor samling av historiska modeller av typen Jaguar, Aston Martin och Lotus. Museet har fri entré.

Den mest kända personen som kan kopplas till Coventry historia, den legendariska Lady Godiva som enligt legenden, red naken genom staden en gång på 1000-talet. Detta borde ha varit en protest mot de höga skatter som hennes man, Leofric hade ålagts invånare. I centrum är därför en staty av Lady Godiva – och Godiva procession sedan slutet av 1600-talet var en viktig programpunkt i Coventry årliga marknad.

Flygplats Coventry Airport ligger 5,6 km sydost om staden.Detta var dock upphörde 2008, och det är osäkert om flygplatsen kommer att öppnas igen för regelbunden trafik.

Närmaste flygplats är Birmingham internationella flygplats, som ligger 18 km nordväst om Coventry.