Hyrbil Darlington

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Darlington

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Darlington

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Darlington genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Darlington. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Darlington guide

Biluthyrning Darlington
Hyrbil Darlington

Darlington är en stad med runt 100.000 invånare (2010), belägen i grevskapet Durham i England, vid floden Skern (en biflod till floden Tees). Avståndet norr till Newcastle handlar om. 60 km.

Staden är mest känd för världens första persontåg gick härifrån till Stockton-on-Tees år 1825. Vid tågstationen Bank Top (Darlington Railway Centre and Museum) är fortfarande motorn som drog den första passageraredrevet – och det är naturligtvis en populär attraktion. De historiska togtradisjonene präglar staden även i dag, och järnvägen workshops och andra tekniska industrin fortfarande spelar en viktig roll i sin bransch.

Andra attraktioner inkluderar Darlington Raby Castle från 1300-talet – en av de vackraste medeltida slott i England, som ligger i en underbar park några miles utanför Darlington centrum.Annars ett besök till Paddock Farm Nursery & Water Gardens rekommenderar. Det är en imponerande trädgård system inklusive tropiska fåglar och fiskar.   Det måste också noteras att Darlington är en bra bas för utflykter till den vackra Tees Valley.

Den närmaste flygplatsen är Durham Tees Valley Airport (tidigare Teesside Airport), ligger några miles öster om Darlington. Det är en relativt liten flygplats, som driver ett par inrikeslinjer och några vägar till utvalda europeiska städer.

De närmaste större flygplatserna är Newcastle Airport i norr (67 km) och Leeds Bradford International Airport i söder (95 km).