Hyrbil Dijon

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Dijon

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Dijon

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dijon genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dijon. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dijon guide

Biluthyrning Dijon
Hyrbil Dijon

Dijon ligger i den östra delen av Frankrike, och är huvudstad i regionen Bourgogne. Staden har 150.800 invånare (2005). Dijon är ett viktigt handelscentrum, berömt för produktion och försäljning av Burgund vin, sprit, senap, vinäger mm   Det sägs att Dijon är en av de vackraste städerna i Frankrike, eftersom staden undvek att förstöras av bomber under 2: a Världskriget. Staden har många kyrkor och katedraler, vackra parker, konstgallerier och museer. Den vackra Saint-Bénigne katedralen (1250-1288) bör nämnas särskilt.   Den är byggd i gotisk stil, med en 94 meter högt torn.    Dijon har annars – som Paris – både dess Notre Dame och dess triumfbåge (Port Guillaume) ..

Palais des Ducs de Bourgogne   Också värt ett besök.Här finner vi både konstmuseet Musée des Beaux Arts, och Stadshuset.

Dijon största shoppinggata som heter Rue de la Liberté. Den sträcker sig från Place Darcy Palais des Ducs.   Var kan en sådan besöka Le Boutique Maille (en specialitet butik för senap!).   Även Les Halles kommer för många att vara en spännande utflykt.   Det är en stor, inomhus marknad för jordbruksprodukter, kött och fisk och skaldjur.