Hyrbil Dornbirn

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Österrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Dornbirn

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Dornbirn

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dornbirn genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dornbirn. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dornbirn guide

Biluthyrning Dornbirn
Hyrbil Dornbirn

Den österrikiska staden Dornbirn ligger nära Bodensjön, och har ca 46.000 invånare (2012). Det är staten Vorarlberg största stad – och ett administrativt centrum. Staden är också ett viktigt kommersiellt centrum för regionen och en knutpunkt.

Dornbirn ligger nära gränsen mellan de tre länderna, Österrike, Tyskland och Schweiz.Dornbirn blivit en del av ett storstadsområde som inkluderar den tyska staden Lindau och Schweiziska St Margrethen. Staden ligger på båda sidor om Dornbirn floden.

Dornbirn fram som byn på 1200-talet, men det hade nog varit en uppgörelse här tidigare än så. Officiella statliga uppnås inte Dornbirn förrän 1901. Traditionellt var textil-och bryggeriindustrin viktigt – och sedan 1949 har en årlig textil utställning hållits här. Dornbirn fick sitt första väveriet i 1795, och det är också Vorarlberg äldsta bryggeri – Mohrenbräu.

De flesta av byggnaderna i Dornbirn kännetecknas av 1800 – och 1900-talet arkitektoniska stilar, och bostadsområden runt centrum består av ett stort antal spridda parsellhus-up-området.

Stadens största attraktion är ”Rotes Haus” – en typisk traditionell byggnad från Rhendalen, byggd 1639. Huset har en stor del av sin historia huset en gäst, och drivs fortfarande som att – förutom att bestå av Vorarlberg mest populära restauranger. ”Rotes Haus” är Dornbirn viktig milstolpe.

Andra populära destinationer är stadens museum ”Stadtmuseum Dornbirn” samt natur och teknik museum ”Inatura” som har tagit modern mulimediaverktøy att använda i sina kampanjer. Annars Dornbirn en ofta använd utgångspunkt för utflykter längs den vackra Bodensjön, där rekreationsmöjligheter är många.

Närmaste internationella flygplats är Friedrichshafen Bodensee Airport, som ligger 48 km nordväst om Dornbirn (på den tyska sidan av gränsen).