Hyrbil El Hierro

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil El Hierro

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning El Hierro

Hitta det bästa priset på biluthyrning i El Hierro genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i El Hierro. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

El Hierro guide

Biluthyrning El Hierro
Hyrbil El Hierro

El Hierro är en spansk ö i Atlanten, och har ca 11.000 invånare (2010). El Hierro är den sydligaste, västligaste och minsta av Kanarieöarna.

Ön tillhör provinsen Santa Cruz de Tenerife, är uppdelad i två kommuner – Valverde i nordost och La Frontera i nordväst och söder. El Hierro är en bergig vulkanisk ö, och den högsta punkten Malpaso centralt på ön och mäter 1501 meter Kustområdet präglas av branta klippor och det finns begränsade sandstränder på ön. Ändå El Hierro känt för sina utmärkta dykning möjligheter med kristallklart vatten – och särskilt fiskebyn La Restinga (södra ön) är en berömd dykning område.

Utanför staden La Restinga är naturens eget skulpturparken ”El Sabinar”. Här kan man se de starka stammar som förvandlas till konstverk av vädret.

El Hierro har ökat turismen, men påverkas inte av massturism. Det är ofta kallad ”fredliga ön”. Den har vacker natur, vita hus, historiska byggnader och kyrkor, vänliga människor och lugn och ro.

Huvudstaden är Valverde, och har ca. 5000 invånare (2010). Staden är belägen nordost om ön – ca. 3 km från kusten – och 570 m Från hamnstaden utanför färjan till sådana Teneriffa och La Gomera. I Valverde, kan man besöka kyrkan ”Santa Maria de la Consepcion” från 1700-talet. Det finns också ett etnografiskt museum i huvudstaden.

Enligt Guinness World Records är världens minsta hotell på ön El Hierro. Hotellet – som heter ”Punta Grande” – ligger i Las Puntas, har endast fyra rum och är byggt i sten vid kanten av en klippa.

Öns enda flygplats – El Hierro Airport – ligger 10 km väster om centrum av huvudstaden, Valverde. Härifrån, flyga till sådana Las Palmas (Gran Canaria) och Teneriffa.