Hyrbil El Paso

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil El Paso

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning El Paso

Hitta det bästa priset på biluthyrning i El Paso genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i El Paso. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

El Paso guide

Biluthyrning El Paso
Hyrbil El Paso

El Paso ligger på den västligaste spetsen av Texas, närmare bestämt Rio Grande, som är gränsen floden med Mexiko.Staden har knappt 610.000 invånare (2010), varav de flesta är av spanska (mexikansk) ursprung. Flera broar över Rio Grande Connecting El Paso på den mexikanska angränsande Ciudad Juarez.

Staden grundades i början av 1600-talet, men fick inte officiell stadsrättigheter förrän 1859. Tillsammans med den urbana regionen runt El Paso bildar ett storstadsområde med en total befolkning på nästan 750.000.

Efter El Paso fick järnvägsförbindelse i 1881, var staden i en period av stark tillväxt – och det är nu ett viktigt ekonomiskt och kommersiellt centrum med en stark mexikanska känsla. Den omgivande staden är annars präglas av en sådan bomullsodling och boskapsskötsel.

Turist tillströmning till El Paso är betydande – och en av attraktionerna i staden är en autentisk, restaurerad mexikansk stad. Staden har också flera intressanta museer – inklusive ”Den Centennial Museum och Chihuahuan Desert Gardens” – en kulturell och naturhistoriskt museum, ”El Paso Museum of Archaeology” – ett arkeologiskt museum, ”El Paso Museum of History” – ett historiskt museum och konstmuseum ”El Paso Museum of Art” . Det senare ligger nära stadens berömda och populära Plaza Theater, grundade ca. 1930. Teatern ligger i en byggnad i den spanska inspirerade koloniala, betraktas som en av El Paso landmärken.

Annars El Paso kännetecknas av en stark militär närvaro. I och runt staden är de stora militära anläggningar, inklusive Fort Bliss, som byggdes 1848 för att försvara staden mot Apache indianerna. Fort Bliss är nu ett centrum för det amerikanska flygvapnet, och en besättning på omkring 20.000 är stationerade där. Inte långt därifrån, i den närliggande delstaten New Mexico, är den berömda skjuta ”White Sands Missile Range.” För dem som är intresserade i militär historia, ett besök på ”Fort Bliss Museum & Study Center” att rekommendera.

Den närmaste flygplatsen är El Paso International Airport, som ligger 12 km nordväst om staden.