Hyrbil Filippinerna

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Filippinerna

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Filippinerna genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Filippinerna. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Filippinerna guide

Biluthyrning Filippinerna
Hyrbil Filippinerna

Filippinerna är ett øyrepublikk i Sydostasien som består av 11 öar och mer än 7.000 små öar. En population av 92.337.852 (2011) invånare gör den till en av Asiens mest folkrika land, och befolkningstillväxt är också hög.Filippinerna gränsar Indonesien i söder, Singapore, Malaysia, Vietnam och Kambodja i väster, Kina, Hongkong och Taiwan i söder.I öster är den filippinska havet, i väster av Sydkinesiska havet och södra Celebeshavet. De största öarna är Luzon i norr och Mindanao i söder. Över en tredjedel av befolkningen lever i Luzon och det är här som huvudstaden Manila belägen.

Landet var en spansk koloni från 1521 till 1898 och sedan amerikansk koloni fram till 1946. Det är med Östtimor och Sydkorea ett av de tre asiatiska länderna med kristendomen som den dominerande religionen

Under 1960-talet, var Filippinerna den näst rikaste landet i Asien efter Japan. Två decennier av Ferdinand Marcos regeln hög grad bidragit till landet har inte utvecklats vidare med de andra sydostasiatiska länder. Ferdinand Marcos kom till makten 1965 och styrde landet som en diktatur tills han avsattes i en kupp 1986. De över 1000 par skor som hittades efter Ferdinand Marcos hustru Imelda efter att de gick i exil, står som ett bevis på den lyxiga liv de hade.   Under 1970 – och 1980-års ökning av skillnaderna mellan de rikaste och de fattigaste mycket snabbare än andra länder i regionen, och problemet med fattigdom är nu mycket allvarligt. Befolkningen är mycket komplex och heterogena t med olika etniska grupper, de flesta är av Malay härkomst. Totalt cirka 80 etno-lingvistiska grupper.

Klimatet är tropiskt och från mars till maj är de varmaste månaderna. Regnperioden varar från juni till oktober. Med tusentals öar Filippinerna har mycket att erbjuda. Boracay och Malapascua är bara två av flera öar kända för sina vackra vita stränder. Camarines Sur har ett vattensportcenter, vackra korallrev och stränder med både vit och svart sand. Bacolod är känd för att vara en stad av leenden på grund av en årlig mask festival. Zamboanga har ett rykte om ”ett latinskt stad i Asien” och intressant på grund av de historiska monument, kyrkor och moskéer.

Den huvudsakliga flygplatsen är internationella flygplatsen Ninoy Aquino i Manila.Det finns även internationella flygplatser Cebu, Clark Freeport Zone, Angeles, Davao, Kalibo, Laoag, Manila och Zamboanga.