Hyrbil Gozo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Malta
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Gozo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Gozo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Gozo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Gozo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Gozo guide

Biluthyrning Gozo
Hyrbil Gozo

Gozo (som betyder ”glädje”) är en ö som hör till Republiken Malta. Det är 14 km lång och 7 km bred och har en befolkning på cirka 31 tusen (2010). Huvudstaden är Victoria, och utöver det finns 16 små byar på ön. Gozo ligger nordväst om huvudön Malta.

Människor har bott på Gozo sedan sedan omkring 5000 f.Kr.. Kr, och ön har många historiska sevärdheter att visa upp – inklusive de särskilda Ggantijatemplen, ansåg bland världens äldsta religiösa byggnad kvar. En annan viktig arkeologisk plats är Xaghra Stone Circle. Annars finns det några 22 kyrkor på ön. Det mest slående är den stora Xewkija kyrka med plats för 3.000 personer. Kyrkan har en kupol som är större än den som finns i St Pauls Cathedral London !

Gozo är också känd för sina färgglada karneval parter. Särskilt populära är den årliga karnevalen i byn Nadur. Parterna är alla en viktig tradition på Goze – och på sommaren finns det konserter och fyrverkerier varje helg olika platser på ön.

Ett antal maltesiska rätter eller varianter av dessa rätter är förknippade med Gozo.

Närmaste flygplats är Malta International Airport utanför huvudstaden Valletta. Från Gozo kan man antingen använda passagerarfärja eller sjöflygplan från Mgarr Harbour i södra delen av ön, för att komma till Malta.