Hyrbil Indianapolis

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Indianapolis

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Indianapolis

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Indianapolis genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Indianapolis. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Indianapolis guide

Biluthyrning Indianapolis
Hyrbil Indianapolis

Indianapolis är huvudstad i den amerikanska delstaten Indiana, och ligger nära floden White River. Staden har en befolkning på cirka 800 tusen (2010), men tar en förorterna, ökar sin befolkning till ca. 1,7 miljoner.

Indianapolis är en stor industristad – och även en stor trafik knutpunkt. Staden är också ett utbildningscenter, inklusive två universitet, Music and Art Department

Indianapolis grundades 1821, och har varit staten-kapitalet under större delen av dess historia. När bilproduktion började på allvar i början av 1900-talet utvecklade Indianapolis för att bli den viktigaste amerikanska bilar stad nästa Detroit. År 1910 fanns det över 60 fabriker i Indianapolis. Denna historia återspeglas på det varje år sedan 1911 har haft en världsberömd lopp här – ”Indianapolis 500”.

Staden har annars ett antal kulturinstitutioner att visa upp. Bland de största attraktionerna är ”White River State Park,” där det även finns en djurpark. Annars är det rikt State Museum är ett populärt resmål. Detsamma gäller den imponerande inomhus arena för sport – Hoosier Dome.

Som i de flesta andra större städer i USA, utbudet av shoppingområden och gallerior vidsträckta och varierade – är och bara elhandel motorn i branschen efter de flesta bilfabriker stängdes i 1970 – och 1980-talet.

Indianapolis marknadsförare ofta – utan lite stolthet – som födelseplatsen för förre president Theodore Roosevelt och den världsberömda författaren Kurt Vonnegut.

Den närmaste flygplatsen är Indianapolis International Airport, som ligger 11 km sydväst om centrum.