Hyrbil Karleby

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Finland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Karleby

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Karleby

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Karleby genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Karleby. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Karleby guide

Biluthyrning Karleby
Hyrbil Karleby

Karleby är en stad och kommun i Finland. Staden ligger i västra Finland och är en del av Mellersta Österbottens region med en befolkning på 46 714 (2012) invånare.

Karleby grundades 1620 av Gustav II Adolf. Ursprungligen en kommersiell och sjöfart, men på 1900-talet i branschen fortsatte sin prägel på stadens affärs-och skapade stor befolkningsökning. Staden är idag en administrativ, kulturella och ekonomiska centrum i Mellersta Österbotten.

Karleby är en tvåspråkig kommun, och cirka en femtedel är svenska som modersmål. Det finns en färja anslutning till Skelleftehamn Sverige.Staden är annars den nordligaste kommunen Finland med en stor del av svenska talare.

En attraktion i Karleby är den gamla Neristan med trähus i centrum. Det är trevligt att uppleva det till fots. Många turister tar en båttur med M / S Jenny att besöka fyren på ön Tankar. På Karleby Kyrkbacken hembygdsmuseum en kan känna till lokala bygg seder och traditioner.

En av de äldsta byggnaderna i staden är kyrkan från 1550, och på sommaren finns det gratis konserter hålls här.En annan historisk byggnad är Pedagogio, en skola från 1696. Naturen Museet Kieppi har samlingar nästan alla finska fågel och däggdjur.

Badelandet VesiVeijari är ett paradis för hela familjen med 12 olika pooler, vattenrutschbanor, bubbelpooler, bastu mm. På sommaren finns det också en uppvärmd utomhuspool och en 80 meter lång vattenrutschbana.

Flygplats Karleby-Jakobstad flygplats ligger 19 km från stadens centrum.