Hyrbil Kaunas

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Litauen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Kaunas

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kaunas

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kaunas genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kaunas. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kaunas guide

Biluthyrning Kaunas
Hyrbil Kaunas

Kaunas är Litauens näst största stad, och det är centralt beläget i det land där floderna Neris och Nemunas smälter samman.Dess befolkning är cirka 364.000, och staden är en stor knutpunkt – inklusive med landets näst största internationella flygplats.

Kaunas grundades på 1000-talet och var under medeltiden både ett livligt kommersiellt centrum och en strategiskt viktig fästning. Staden har dock genom historien utsatts för en serie förödande attacker – sista gången under 2 Världskriget. En period (1920-1940) var Kaunas Litauens huvudstad.

De moderna Kaunas har fokuserat på kultur och utbildning – och här finns det lantbruksskola, teknisk högskola och flera offentliga skolor. Staden har också flera teatrar, museer och teatrar, samt en vacker och välbesökt botaniska trädgård.

Genom centrum kör 2 km långa ”Frihetsavenyen” (Laisves Aleja), och i förlängningen, finner vi den gamla staden ”Arch katedralen” och stadshuset från mitten av 1500-talet (som domineras av en elegant torn). Många av byggnaderna i gamla stan, som ligger längs de smala, pittoreska gator, medeltida och distriktets som helhet utgör den främsta attraktionen i Kaunas.

Andra sevärdheter inkluderar de två populära museer Vytautas den stores militärmuseum, som är inrymt i en byggnad i Art Deco-stil, och den litauiska Idrottsmuseum.

Den närmaste flygplatsen är Kaunas internationella flygplats, som ligger 15 km nordost om staden.