Hyrbil Kittilä Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kittilä Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kittilä Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kittilä Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kittilä Flygplats guide

Biluthyrning Kittilä Flygplats
Hyrbil Kittilä Flygplats

Kittilä flygplats (KTT) är en flygplats belägen 5 km från staden Kittilä, 15 kilometer från Levi Ski Resort och 35 miles från Ylläsjärvi. Under 2011 var 238   538 passagerare passerar flygplatsen.De flesta biluthyrningsföretag på flygplatsen är Avis, Europcar, Hertz, Scandia Rent och Sixt. På vintern finns det bra bussförbindelser speciellt till och från Levi. Utanför högsäsong är det ofta bokar flygbussar i förväg eller ta en taxi.

Majoriteten av inrikesflyg från flygplatsen, men på vintern under finns i flera charterflyg till destinationer i Europa, främst från England.Ett exempel är Thomas Cook Airlines flyger från Bristol och Gatwick Airport mellan november till april. Anledningen är de många turister som kommer för att besöka Levi och andra platser i Lappland till jul och vinter. Delar av flygplatsen brann ner i juni 2006, men är nu ombyggd.

Flygplatsen har två kaféer, souvenirbutik, mötesrum och gratis trådlöst internet. De närmaste hotellen är belägna i Levi.