Hyrbil Corsica Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Corsica Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Corsica Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Corsica Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Corsica Flygplats guide

Biluthyrning Corsica Flygplats
Hyrbil Corsica Flygplats

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – som på franska kallas ”Aéroport Figari Sud-Corse” – ligger söder om den franska ön Korsika.Flygplatsen ligger 25 km sydväst om staden Porto-Vecchio – som är ön 3 största stad.

Figari flygplats öppnades 1975 och har en terminalbyggnad. Faciliteter för resenärer är relativt begränsad, men det finns några affärer och ”snackbarer” i byggnaden. Annars finns det en disk information och möjligheter till internetuppkoppling. Det finns inga bankomater på flygplatsen.

Figari flygplats betjänar cirka 300.000 passagerare under året och flygbolag som Air France, Air Korsika, Ryanair och Thomsonfly flyger hit.Det finns både permanenta och säsongsbetonade flyg från flygplatsen, och de mest populära destinationerna inkluderarParis, Marseille, Nice, London och Bryssel.

För att komma till staden Porto-Vecchio, kan man ta en buss eller taxi. Många turister vill hyra en bil på Korsika, så att du har frihet att upptäcka nya och spännande platser. Man kan få sin bil rätt på flygplatsen, sedan biluthyrningsföretag som Avis, Europcar och Hertz har filialer här.