Hyrbil Kuala Lumpur Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kuala Lumpur Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kuala Lumpur Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kuala Lumpur Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kuala Lumpur Flygplats guide

Biluthyrning Kuala Lumpur Flygplats
Hyrbil Kuala Lumpur Flygplats

Kuala Lumpur International Airport (KUL) är Malaysias största flygplats.Det ligger i Sepang, ca. 50 km sydväst om huvudstaden Kuala Lumpur, och invigdes officiellt den 27 Juni 1998.Så många som 35 miljoner passagerare per år service här och flygplatsen är därför också ett av de största i Sydostasien.

Det finns två terminaler på flygplatsen (huvudterminalen och satellit Terminal), som är sammankopplade med hjälp av en automatisk tåg. Flygplatsen är basen för flygbolagen Malaysia Airlines och AirAsia, men annars resrutt anslutning (via många internationella flygbolag) till ett antal destinationer i världen.

Det finns två tåg mellan flygplatsen och Kuala Lumpur: En mycket snabb, förarlösa Metro Express, och en mer traditionell tåg följer samma väg, men stannar vid flera stationer. Annars finns det många bussar från den stora stationen i källaren av flygplatsen parkeringsgarage. Om du väljer att ta en taxi (fasta priser till Kuala Lumpur centrum), kan du köpa din biljett i förväg i ankomsthallen.

Om du vill hyra en bil i Kuala Lumpur, har ett antal biluthyrningsföretag på sina kontor på flygplatsen – inklusive Avis, Budget, Hertz, nationellt och sparsamt.

De offentliga faciliteter på Kuala Lumpurs internationella flygplats är mycket bra. Det har flera restauranger och barer mellanmål i båda terminalerna, liksom ett bra urval av butiker, lekplats för barn etc.

Det finns två hotell på flygplatsen – KLIA Pan Pacific Hotel och Airside Transit Hotel. Dessutom finns det två hotell ligger i närheten av flygplatsområdet – Concorde Inn Hotel och Empress Hotel.