Hyrbil Linz

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Österrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Linz

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Linz

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Linz genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Linz. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Linz guide

Biluthyrning Linz
Hyrbil Linz

Linz ligger vid floden Donau öster / nordost i Österrike och är landets 3. största stad. Linz har 191.000 invånare (2012), och är huvudstad i delstaten Oberösterreich. Staden är belägen 160 km väster om Wien.

Linz är ett viktigt kommersiellt och industriellt centrum. Staden är också en knutpunkt, och är känd för sitt rika kulturliv. Linz har en flod hamn, och staden också värd tre universitet.

Linz är känt för sina moderna kulturella institutioner – inklusive ”Lentos -. Museum of Modern Art”Staden hette den europeiska kulturhuvudstad 2009.

Några av de mest populära turistattraktioner är ”Altstadt” – gamla staden från medeltiden med sådanaMartin-kyrkan – ursprungligen från 700-talet (en av de äldsta kyrkorna), bygga ”Landhaus” från 1571, Stadshuset från 1659, den gamla kejserliga palatset från 1600-talet (som nu är museum), fd katolska katedralen från 1678 och den nya katedralen från 1924, med dess 135 meter höga torn. Detta är den största kyrkan i Österrike.

En annan sevärdhet i Linz ”Ars Electronica Center” – ett centrum för Electronic Arts, som också har interaktiva utställningar.

Staden är annars en tand museum, en cowboy museum, teatrar, konsert-och kongresshall, zoo, botaniska trädgården och flera parker och rekreationsområden.

Den närmaste flygplatsen är Linz flygplats, som ligger 13 km sydväst om centrum.