Hyrbil London

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil London

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning London

Hitta det bästa priset på biluthyrning i London genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i London. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

London guide

Biluthyrning London
Hyrbil London

London är huvudstad i Storbritannien och säte för den kungliga familjen, regeringen och parlamentet. Staden ligger i sydöstra England – På båda sidor om Themsen – och har 7800 tusen invånare (2010).Om det bedöms storstadsområde med förorter, stiger dess befolkning till omkring 14 miljoner.

London är landets ekonomiska, politiska och kulturella centrum och en av världens främsta bank-och center försäkring. Staden har många universitet, museer, teatrar och konstgallerier, och är en av de mest besökta turistmålen.

London är känt för att vara en musikal och teaterby, och har även många världsberömda landmärken – inklusive Tower of London från 1000-talet, London Bridge, St Pauls Cathedral (1675-1710), Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace och London Eye.

Andra populära turistattraktioner och sevärdheter i London inkluderar Tate Gallery, British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds vaxkabinett, Hyde Park, London Zoo och stadens shoppingområde Oxford Street.

London är värd för sommar-OS 2012, och i att börsnoterade anslutning idrottsanläggning ”Olympic Park” – ligger i Stratford (i den östra delen av staden).

Förutom att vara en shopping mecka för shoppare är London också känd för sin varierade nattliv. Man finner den traditionella engelska pubar överallt i huvudstaden, och staden har också många klubbar och konsertlokaler.

Huvudstaden har åtta flygplatser och 3: s är: London Heathrow Airport, London Gatwick Airport och London Stansted Airport.