Hyrbil Luxemburg Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Luxemburg Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Luxemburg Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Luxemburg Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Luxemburg Flygplats guide

Biluthyrning Luxemburg Flygplats
Hyrbil Luxemburg Flygplats

Luxemburg-Findel Airport (LUX) ligger 6 km utanför Luxemburg centrum och det lilla landets viktigaste flygplats. Luxemburgs flygplats betjänar cirka 1,6 miljoner passagerare per år.

Flygplatsen öppnades i mitten av 1930-talet, och hade fram till 2004 en terminal. När det byggdes en ny och modern terminalbyggnad, och den gamla är planerad att rivas.

Luxair, Luxemburg största flygbolag och Cargolux har en bas på flygplatsen. Dessutom finns ett antal internationella flygbolag som verkar här – och från Luxemburg Airport erbjuder reguljära flygningar till flera destinationer i hela världen.

Att ta sig från flygplatsen till Luxemburg centrum, kan man använda antingen buss (flera rader) eller taxi. En separat station planeras, men datum. Idag finns det ingen tågtrafik. Om du vill hyra en bil på flygplatsen, kan du vända dig till den av den internationella biluthyrningsfirmor representerade i terminalen (Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt).

När det gäller offentliga lokaler, restaurang, bar och tullfri butik i terminalen – samt en privat VIP-lounge. Det närmaste hotellet är Hotel Ibis Luxemburg Airport, som ligger på flygplatsen.