Hyrbil Madrid

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Madrid

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Madrid

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Madrid genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Madrid. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Madrid guide

Biluthyrning Madrid
Hyrbil Madrid

Madrid är huvudstad i Spanien och ligger centralt i landet.Staden har 3300 tusen invånare (2011), och ligger vid Rio Manzanares – på en platå   ca. 667 mMadrid tillhör regionen med samma namn som staden.

Huvudstaden är landets administrativa och finansiella centrum, och också en signifikant kommersiellt och kulturellt centrum. Madrid är också ett viktigt industriellt centrum och en järnväg nav. Stadens rika kulturliv lockar många turister och är hem till många museer, konstgallerier och teatrar.

Den berömda fotbollsklubben Real Madrid spelar sina hemmamatcher på fotbollsstadion ”Bernabeu” – som kan rymma upp till 110.000 åskådare.

Några av Madrids mest berömda turistattraktioner inkluderar Gamla Stan med det kungliga palatset ”Palacio Real” från 1764, katedralen ”Nuestra Señora de la Almudena” från 1883, konstmuseet ”Museo del Prado” (”Pradomuseet”), Art Gallery ”Centro de Arte de Reina Sofia” – med verk av t.ex. Picasso och Miró och den attraktiva allén ”Paseo de la Castellana” – där flera regeringsbyggnader, ett arkeologiskt museum och Nationalbiblioteket ligger.

Det är också bra shopping i Madrid – särskilt på gatan ”Gran Via”. Huvudstaden har också ett pulserande nattliv, med restauranger, kaféer, barer och nattklubbar.

Madrid är en stad med många stora parker, en av de vackraste, största och äldsta Retiroparken, beläget precis utanför strandpromenaden distriktet Paseo del Prado. Den byggdes redan på 1630-talet och innehåller ett antal skulpturer och fontäner – och flera intressanta byggnader. I parken finns också en stor konstgjord sjö där man kan koppla av i rodd, om du vill.

Flygplatsen Madrid Barajas flygplats ligger 12 miles nordost om centrum, är Spaniens mest trafikerade.