Hyrbil Malaga Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Málaga Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Málaga Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Málaga Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Málaga Flygplats guide

Biluthyrning Malaga Flygplats
Hyrbil Málaga Flygplats

Malaga flygplats (AGP) ligger 8 km sydost om centrala Málaga och 5 km norr om Torremolinos. Flygplatsen heter på spanska ”Aeropuerto de Málaga” och är den 4: e mest trafikerade flygplatsen i Spanien.Flygplatsen är också viktig för spanska turismen som besökare till Costa del Sol vill landa här.

Malaga flygplats öppnades 1919 och fick internationella flygtrafiken 1946. Flygplatsen har för närvarande tre terminalbyggnader, som betjänar 12.800 tusen passagerare per år (2011).

Ca. 77 flygbolag har direktflyg från Malaga flygplats till 90 destinationer på hemmaplan och utomlands. Det finns direktflyg härifrån till ett antal större städer i Europa, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika.

Faciliteterna på flygplatsen inkluderar ett bra utbud av kaféer, restauranger, butiker och barer samt apotek, vårdcentral, banker, bankomater, postkontor, internet, mässområdet, konferens-och businesscenter och VIP-lounge. Nära till flygplatsen, hotellet ”Holiday Inn Express”.

För att komma till centrum av Málaga, kan man använda tåg, buss eller taxi. Det finns också bussar till Torremolinos och Benalmadena.

Många vill hyra en bil i Malaga och flygplatsen har 10 välrenommerade biluthyrningsföretag dess dotterbolag – däribland Avis, Hertz, Europcar, National och Sixt.