Hyrbil Malta Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Malta
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Malta Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Malta Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Malta Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Malta Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Malta Flygplats guide

Biluthyrning Malta Flygplats
Hyrbil Malta Flygplats

Malta International Airport (MLA) – lokalt kallas ofta ”Luqa” – ligger 5 km sydväst om centrum av Maltas huvudstad Valletta. Flygplatsen är basen för Air Malta och Ryanair. Detta är Maltas enda flygplats, och den har en terminalbyggnad. Flygplatsen betjänar cirka 3,5 miljoner passagerare per år.

Från Malta Airport många flygbolag har regelbundna flygningar till många destinationer i Europa och Nordafrika. Till exempel noterade det att Ryanair flyger till Malta International Airport från Oslo ( Gardermoen ), flyger SAS från Stockholm (Arlanda) och Jettime från Billund i Danmark.

Att ta sig från flygplatsen till Valletta stad eller andra destinationer i Malta, kan man ta en buss eller taxi.Om du vill hyra en bil att ta sig runt på egen hand i Malta, kända internationella biluthyrningsfirmor på flygplatsen kontor – inklusiveAvis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, National och Thrifty. Det är viktigt att komma ihåg att köra på vänster på Malta.

Det är en användbar utbud av butiker, snackbarer och caféer i terminalbyggnaden, men inga restauranger. Annars erbjuder flygplatsen banktjänster som valutaväxling och bankomater.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men urvalet är väl inom ett rimligt avstånd från flygplatsen området. Den närmaste är Golden Tulip Vivaldi Hotel, Le Meridien och Hilton Malta.