Hyrbil Mariehamn

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Finland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mariehamn

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mariehamn

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mariehamn genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mariehamn. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mariehamn guide

Biluthyrning Mariehamn
Hyrbil Mariehamn

Mariehamn är Ålands huvudstad ligger i södra delen av ön. Åland är ett självstyrt, demilitariserat skärgård hör till Finland, som ligger mellan Sverige och Finland i Östersjön.Mariehamn ligger på huvudön Fasta Åland är Ålands enda stad. Mariehamn har 11   286 (2012) invånare.Förutom finska talar liksom alla medborgare svenska.

Mariehamn grundades 1861 då Åland och resten av Finland var en del av Ryssland.Staden är uppkallad efter hustrun till tsar Alexander II Ryssland, Maria Alexandrovna.

Mariehamn är en stor hamnstad och hade fram till andra världskriget en stor flotta av segelfartyg. Den östra hamn är en av de mest trafikerade i Skandinavien. Det finns färja till Helsingfors och Åbo på fastlandet, Stockholm och Kapellskär i Sverige och Tallinn i Estland.

Eftersom Åland utanför EU tullområdet är de goda skattefria möjligheter. Turisttrafiken är betydande och gör sin prägel på staden som har bra boende och matställen.

Mariehamn flera byggnader som designats av finske arkitekten Lars Sonck, som flyttade till Åland som barn. Byggnader ritade av honom inkluderar kyrkan Mariehamn (1927), den största byggnaden på Ålands Sjöfartsmuseum högskolan (1927) och Hall (1939). Andra attraktioner inkluderar konstmuseum, museifartyget Pommern och Ålands Sjöfartsmuseum.

Mariehamns flygplats ligger 3 mil nordväst om Mariehamns centrum.