Hyrbil Mikkeli

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Finland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mikkeli

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mikkeli

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mikkeli genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mikkeli. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mikkeli guide

Biluthyrning Mikkeli
Hyrbil Mikkeli

Mikkeli är en stad och kommun i Finland och en del av den södra Savolax regionen södra delen av landet.Kommunen har en befolkning av 48 952 (2012) invånare.

Mikkeli var platsen för den finska försvarsmaktens högkvarter under andra världskriget, och det fick också stora skador.

Hiidenmaa stigar ligger runt 40 kilometer öster om Mikkeli. Det finns väl markerade vandringsleder för vandrare och möjligheter för dem som vill åka kortare resor och gå över flera dagar.   Området i och kring staden finns flera små sjöar.

Michel är en student med flera universitet och skolor för yrkesutbildning. Det har varierat lätt industri, inklusive trä och livsmedel. Det är också en viktig gateway och garnisonen. Centret är byggt runt en stor marknadsplats och här är en marknad två gånger i veckan.

Mariinski Theatre är en av Mikkelis stora skryter hur väl Placido Domingo har varit en gäst. Varje år en internationell musikfestival som hölls här. Mikkeli är också känd för sitt nattliv med ett bra utbud av barer, pubar och nattklubbar. De mest populära klubbarna är Kharma Lounge Bar, Helsingfors, Wilhelm Club & Bar och Amarillo. En annan attraktion är Visulahti turistcentrum med vax museum, mini land och Motormuseum

Mikkeli Airport ligger 3 km utanför staden.