Hyrbil Milwaukee

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Milwaukee

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Milwaukee

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Milwaukee genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Milwaukee. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Milwaukee guide

Biluthyrning Milwaukee
Hyrbil Milwaukee

Milwaukee är på Lake Michigan, och är den största staden i den amerikanska delstaten Wisconsin. Staden är belägen 130 miles norr om Chicago, och har 595.000 invånare (2011).Om det bedöms storstadsområde befolkning stiger till 1,7 miljoner.

Milwaukee är en stor kommersiell, kulturell och industriellt centrum och en viktig järnvägsknut. Stadens universitet ”Marquette University” grundades 1881. Dessutom Milwaukee en stor hamnanläggningar.

Staden är känd för hus två av USA: s största bryggerier – ”Miller” och ”Pabst”. Milwaukee har bevarat sin historiska arv och är ett populärt resmål för turister som är intresserade av arkitektur och kulturhistoria.

Några av stadens mest kända turistattraktioner inkluderar Basilica ”St Josaphat basilikan” i 1901, den katolska kyrkan ”St Stanislaus” från 1866, Stadshuset från 1895 – med dess 108-meter höga klocktornet och moskén Tripoli Shrine Temple i 1928 – som är ett känt landmärke i staden. Moskén är byggd med inspiration från Taj Mahal i Indien.

Andra attraktioner inkluderar Milwaukee ”Discovery World Museum” – en populärvetenskaplig museum med interaktiva utställningar och ”Milwaukee Art Museum” – Museum of Art, där sådan kan se verk av Degas, Monet, Picasso och Miró.

Staden har också ett zoo, en botanisk trädgård, barnpool museum, en Harley Davidson Museum och ett antal parker och rekreationsområden.

Milwaukee värd många årliga musikfestivaler, och därför kallas ofta ”The City of Festivals.”

Den närmaste flygplatsen är General Mitchell International Airport, som ligger 13 km söder om centrum.