Hyrbil Minneapolis

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Minneapolis

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Minneapolis

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Minneapolis genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Minneapolis. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Minneapolis guide

Biluthyrning Minneapolis
Hyrbil Minneapolis

Minneapolis är beläget i delstaten Minnesota, närmare bestämt Mississippifloden. Staden har cirka 400.000 invånare (2011), men gradvis samman med Saint Paul (delstatens huvudstad). Sammantaget detta storstadsområde (”Twin Cities”) runt 3,5 miljoner invånare. Många av dem är av skandinavisk och tysk härkomst.

St Anthony Falls, som ligger vid Minneapolis, har genom hela sin historia varit viktigt som drivkraft för omfattande sågverk-och fräsning – som fortfarande har näringsvärde. ”The Grain Exchange” (Corn Exchange) är en av de största spannmål marknaderna för kontant försäljning över hela världen. Minneapolis är annars en viktig knutpunkt och utbildningscentrum.

Minneapolis blev en stad i 1867 och slogs samman med det närliggande staden St Anthony 1872. Universitetet grundades 1851 – och i början av 1900-talet var Symfoniorkester, en av USA: s mest kända grundades,. I alla Minneapolis har en mycket aktiv och varierande kulturliv.

Många av de mest populära sevärdheter i Minneapolis är relaterad till friluftsliv. I förhållande till de många sjöarna i staden regionen är ett antal vackra parker. Den mest kända (och mest besökta) är Lake Minnetonka – och i Loring Park firas 17 Maj varje år. Minneapolis är faktiskt ”norska fans” av alla amerikanska städer. Staden har också sin ”Norge House”.

Annars måste det noteras att staden har flera teatrar och museer, och många turister hittar till den spännande konstmuseet ”Minneapolis Institute of Arts.” Familjer med barn skulle också vilja ta ett besök till den stora nöjesparken ”Valley Fair Amusement Park”.

Den närmaste flygplatsen är Minneapolis – Saint Paul International Airport, som ligger 17 km söder om staden.