Hyrbil Missoula

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Missoula

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Missoula

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Missoula genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Missoula. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Missoula guide

Biluthyrning Missoula
Hyrbil Missoula

Missoula är en relativt liten stad i Missoula Valley i den amerikanska delstaten Montana. Staden har ca 67.000 invånare (2011), och är ett kommersiellt och industriellt centrum – förutom ett antal medieföretag finns här. Missoula har också en egen högskola.

Arkeologiska bevis tyder på att människor levde i dalen så tidigt som i slutet av den senaste istiden. På 1700-talet, flockade franska päls jägare här. Många av dem utsattes för bakhåll från lokala indianstammar, och fick veta att den smala ingången till dalen var så fylld av människoben senare döpt den franska det ”Hells Gate”. Detta namn användes fram staden döptes till Missoula i 1866. Sedan sköt den ekonomiska utvecklingen fart, och staden var ett viktigt inslag i denna del av Montana.

Två av de stora industrierna i Missoula, turism och bryggeri verksamhet. Det finns ett antal stora och små bryggeri i staden.

Det arrangeras regelbundet flera kulturfestivaler i Missoula – främst i film och litteratur – och staden är också känd för sina många årliga marknader, däribland ”Missoula bondens marknad” och ”Folkets Market” (med försäljning av konst och hantverk).Staden har också två mycket aktiva teatrar.

Annars Missoula flera intressanta museer att visa, bland annat Konst och kultur Museum ”The Montana Museum”, museet ”Historic Fort Missoula”, ”Rocky Mountain militärhistoriska museet” och ”Northern Rockies Heritage Center”.De senare två museer speglar delvis Missoula närhet till berg Klippiga bergen.

Den närmaste flygplatsen är Missoula International Airport, som ligger 7 km nordväst om staden.