Hyrbil Monaco

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Monaco

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Monaco

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Monaco genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Monaco. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Monaco guide

Biluthyrning Monaco
Hyrbil Monaco

Monaco, ett furstendöme och världens näst minsta land, som ligger på den franska Rivieran (Côte d’Azur) – mao inom Frankrikes gränser. Landet består huvudsakligen av ett stadsområde. Monaco är till sin blygsamma område bara 2 km ², en av de mest tätbefolkade länder. Befolkningen är ca. 30 tusen (2010).

Monaco utgörs nästan helt av tätorten som är huvudstad med samma namn. Området är indelat i fyra distrikt (”Quartiers”), Monaco-Ville (gamla stan), La Condamine (i hamnen), Monte Carlo och Fontvieille.

Monte Carlo är den mest prestigefyllda och berömda stadsdelen Monaco, känd för sitt kasino och dess fashionabla stränder.Glamour faktor i Monte Carlo är mycket hög. Stora delar av den världsberömda tävlingen Monaco Grand Prix äger rum i Monte Carlo.

Det lilla landet har två officiella språk: franska och monegaskiska – en gammal lokal språk som tillhör samma språkfamiljen som franska och italienska.

Monaco har ingen flygplats. Den närmaste större flygplats är Nice-Côte d’Azur internationella flygplats i Frankrike.Det är drygt 20 miles sydväst om Monaco.

Destinationer