Hyrbil Montpellier

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Montpellier

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Montpellier

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Montpellier genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Montpellier. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Montpellier guide

Biluthyrning Montpellier
Hyrbil Montpellier

Montpellier ligger cirka tio miles från kusten av Medelhavet och ca. 170 km väster om Marseille.Staden är huvudstad i både regionen Languedoc-Roussillon Hérault och ministeriet, och har en befolkning på cirka 265.000.

Montpellier grundades år 985 och är en traditionell universitet. Staden hade tidigare en av världens äldsta universitet. Det existerade mellan 1289 och 1793. Dagens universitet – som också inte är en direkt fortsättning av den gamla – är en modern, tredelad läroanstalt med 60.000 studenter.

Det finns massor av gamla byggnader som har bevarats i Montpellier, och i kombination med ett antal moderna byggnader som byggdes under senare delen av 1900-talet, är stadens arkitektur en spännande mångfald av stilar.

Bland attraktionerna i Montpellier, finner vi katedralen St-Pierre från 1300-talet (som har inte mindre än 4 torn), och ett antal intressanta museer. Den mest kända och mest besökta är Fabremuseet bildkonst, byggd 1828 på initiativ av konstnären François-Xavier Fabre.

Under senare delen av 1900-talet Montpellier fick en ny stadsdel – Antigone. Det är, med sin neo-grekiska och symmetrisk stil, en attraktion i sig. Det var den spanske arkitekten Ricardo Bofill som fick i uppdrag att utveckla Antigone, och han fyllde stadsrummet med kolumner, fontäner och statyer.

Centralt beläget i Montpellier ”Place de la Comédie”, som är hem för ett antal bjuda utomhus restauranger och en spännande marknad – samt olika kulturella aktiviteter (inklusive operan). I närheten ligger också den stora köpcentrum Polygone.

Montpellier ligger ungefär halvvägs mellan den internationella flygplatsen i Marseille (ca 150 km till nordost) och den internationella flygplatsen i Perpignan (ca 150 km till sydväst).