Hyrbil Mulhouse

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mulhouse

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mulhouse

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mulhouse genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mulhouse. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mulhouse guide

Biluthyrning Mulhouse
Hyrbil Mulhouse

Mulhouse, som också är känd under det tyska namnet Mulhouse, en stad som ligger långt öster om Frankrike – Särskilt vid floden Ill och Canal du Rhône au Rhin.Detta är den största staden i departementet Haut-Rhin och den näst största i regionen Alsace. Staden har ca. 112.000 invånare (2010), men det uppskattas förorter, stiger siffran till cirka 240.000.

Mulhouse är först och främst en viktig industristad, där vi bland annat För Peugeot bilfabrik. Dessutom har staden länge textilindustrin traditioner.

Dess historia har tidvis varit turbulent, och det har varit omväxlande franska och tyska – som fortfarande präglar kultur och arkitektur. Sedan 1919, tillhörde staden till Frankrike, men den har fortfarande en stor tysktalande befolkningen.

Bland underverk Mulhouse, finns det flera intressanta museer, däribland en regering bil museum (Musée National de l’Automobile de Mulhouse) och Frankrikes största järnvägsmuseum (Musée Français du Chemin de Fer). Ett besök på världens största Textile Museum (Le Musée de l’Impression sur Etoffes de Mulhouse) är också en givande erfarenhet. Sammanlagt 6 miljoner olika mönster har samlats här! Dessutom har staden också en egen allmän historia museum.

Bland andra attraktioner måste särskilt Zoologiska och Botaniska trädgård nämns.

Flygplatsen Basel-Mulhouse-Freiburg flygplats (som tjänar tre städerna Basel, Mulhouse och Freiburg) ligger 32 miles sydost om Mulhouse centrum.