Hyrbil Nairobi Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Kenya
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Nairobi Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nairobi Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nairobi Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nairobi Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nairobi Flygplats guide

Biluthyrning Nairobi Flygplats
Hyrbil Nairobi Flygplats

Jomo Kenyatta International Airport (NBO) Nairobi största flygplats och den mest trafikerade flygplatsen i Östafrika. Flygplatsen är belägen i Embakasi förort – 15 km sydost om Nairobi centrum.

Nairobi flygplats invigdes 1958 och har en terminalbyggnad. Flygplatsen betjänar cirka 5 miljoner passagerare per år (2011).

Från Nairobi flygplats finns direktflyg till många destinationer hemma och utomlands, främst till Afrika, Europa och Mellanöstern. Flygplatsen är ett nav för Kenya Airways. Av de europeiska destinationer kan nämnas att KLM har regelbundna flygningar härifrån till Amsterdam.Kenya Airways har direktflyg härifrån till London.

Det finns ett bra urval av butiker på flygplatsen, även skattefria butiker. Dessutom faciliteter såsom restauranger, caféer, gatukök, kafé, informationsdisk, resebyråer, internetcafé, postkontor, första hjälpen station och lekplats för barnen. Det finns inga hotell på flygplatsen.

Att ta sig från flygplatsen till Nairobi centrum, kan man ta en buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Nairobi, har ett antal välrenommerade biluthyrningsföretag på flygplatsen dess dotterbolag – däribland Avis, Budget, Sixt och Payless Bilhyra.