Hyrbil Nantes

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Nantes

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nantes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nantes genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nantes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nantes guide

Biluthyrning Nantes
Hyrbil Nantes

Nantes ligger i den franska regionen Pays de la Loire, och är huvudstad i Loire-Atlantique. Frankrikes längsta flod, Loire, delar staden i två, och från centrum är ca 50 km från där floden rinner ut i Atlanten, strax söder om Bretagne. Nantes har cirka 285.000 invånare (2010), men tar en förorterna, ökar sin befolkning till över 800.000.

Eftersom Loire är farbara, de Nantes traditionellt varit en viktig hamn – utöver att det också annars en stor trafikplats, och en upptagen industri.

Dess historia sträcker sig tillbaka till romartiden, och det spelade en särskilt viktig roll som säte för handeln med Amerika innan den franska revolutionen. Mycket av stadens gamla arkitektur förstördes under 2: a Världskriget.

Några viktiga byggnader bevarade, dock, och är bland stadens mest populära turistattraktioner. Detta inkluderar delar av den ”gamla stan” Bouffray ligger runt en medeltida borg av hertigarna av Bretagne beskrivs i 1400 – och 1500-talet – och ”Cathedrale de St-Pierre-et-Saint-Paul” från 1400-talet, som inte slutfördes förrän 1886.

Annars Nantes erbjuder flera intressanta museer, däribland ett konstmuseum och ett naturhistoriskt museum. Och du kommer att ha en panoramavy över staden, kan man besöka tornet ”La Tour Lu”, som står vid ingången till en tidigare berömd, numera nedlagda, kex fabrik.

Den närmaste flygplatsen är Nantes Atlantique Airport, som ligger 8 km sydväst om staden.