Hyrbil Neapel Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Neapel Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Neapel Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Neapel Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Neapel Flygplats guide

Biluthyrning Neapel Flygplats
Hyrbil Neapel Flygplats

Neapels flygplats (NAP) är en internationell flygplats belägen i södra Italien, 7 km norr om staden Neapel.Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporto di Neapel – Capodichino”, och är den största flygplatsen i regionen.

Neapel flygplats har reguljärflyg till inhemska och utländska, och flygbolag som Air Lingus, Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Timberlid Sterling och EasyJet har både permanenta och säsongsbetonade linjer till olika destinationer – inklusive Dublin, Berlin, Paris, London och Köpenhamn.

Flygplatsen betjänar 4.100 tusen passagerare årligen (2011), och har två terminalbyggnaderna. Terminal 2 används främst för charter.

Det finns ett antal anläggningar på flygplatsen för besökare, bland annat Flera butiker, barer mellanmål, café, restaurang med självservering, informationsdisk, business center, VIP-rum, vårdcentral, banker, bankomater, växlingskontor kontor och postkontor.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men nära är ”Charming International Hotel”.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Neapel, kan du ta en buss eller taxi. Arbete pågår också för att bygga en tunnelbanelinje. Detta kommer förmodligen att vara klar 2013.

Om du vill hyra en bil i Neapel, den biluthyrningsföretag Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Thrifty dess dotterbolag i ankomsthallen på flygplatsen.