Hyrbil Newark

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Newark

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Newark

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Newark genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Newark. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Newark guide

Biluthyrning Newark
Hyrbil Newark

Newark ligger i delstaten New Jersey, bara 15 miles väster om New York – Betraktas ofta som en del av New York storstadsområde.Befolkningen är över 280.000 (2010).

Newark verksamhet är en del industri baserad, men det har gradvis blivit en viktig handels-och kommunikationscentral. Dessutom har staden en viktig djupvattenhamn.

Newark grundades ursprungligen i 1666 men hade sin största tillväxtperiod på 1800-talet och början av 1900-talet. Under senare delen av 1900-talet var staden domineras av raskonflikt, men det har blivit mindre av ett problem under de senaste årtiondena – tillsammans med en omfattande stadsförnyelse.

Det finns flera historiska byggnader i staden, inklusive ”Cathedral of the Sacred Heart” –   Nordamerikas 5:e ’S Cathedral.Det uppfördes mellan 1899 och 1954 efter de mycket äldre franska modeller, och är för närvarande ärkestiftet av den katolska kyrkan. Även den judiska ”Prince Street synagoga” är väl värt ett besök. Annars har staden flera 1930 byggnader i ”art deco” stil att visa upp.

Ett besök i katedralen, är en kort resa till den vackra Branch Brook Park, som innehåller landets största samling av blommande körsbärsträd – kallad ”Cherryblossomland”.

Newark är också känd för sitt rika kulturliv, och ”New Jersey Performing Arts Center” (NJPAC) är en av de största centra för scenkonst i USA. Det öppnades 1997 och har starkt bidragit till en vitalisering av staden.

Den närmaste flygplatsen är Newark Liberty International Airport, som ligger 8 miles söder om centrum.