Hyrbil Nice Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nice Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nice Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nice Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nice Flygplats guide

Biluthyrning Nice Flygplats
Hyrbil Nice Flygplats

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) – som på franska kallas Aéroport Nice Côte d’Azur – handlar om. 6 km sydväst om Nice, centrum, och är den största flygplatsen för de flesta turister som reser till den franska Rivieran (Côte d’Azur).Dessutom fungerar den som den nationella flygplatsen för den lilla furstendömet Monaco.Det finns också verkliga helikopter mellan Nice flygplats och Monaco.

Varje år tjänar flygplatsen nästan 10 miljoner passagerare, vilket gör det Frankrikes 3: e mest trafikerade. Det finns direktflyg till flera destinationer i Europa – och några i Amerika – från Nice Côte d’Azur flygplats.

Det är lätt att ta sig från flygplatsen till centrum av Nice. Varje halvtimme shuttle från flygplatsen till tågstationen. Det finns också andra alternativ buss. Annars kan man naturligtvis också använda taxi.

Om du vill hyra en bil i Nice, representerade flera av de stora internationella biluthyrningsfirmor här – inklusive Avis, Europcar, Hertz, National och Sixt.

Terminalbyggnaden är både restauranger och barer – samt flera butiker. Flygplatsen kan också erbjuda utmärkta konferens. Det finns inga hotell på flygplatsen, men du kan ta flygbussen direkt till flera av de stora hotellen i runt Nice och.