Hyrbil Norwich

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil England
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Norwich

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Norwich

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Norwich genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Norwich. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Norwich guide

Biluthyrning Norwich
Hyrbil Norwich

Norwich ligger vid floden Wensum i sydöstra England – Om 30 km från Nordsjökusten.Staden har 135.000 invånare (2010), och är en del av länet av Norfolk.

Norwich är en väg och järnvägsknut och ett viktigt kommersiellt och administrativt centrum i regionen. Staden har många vackra gamla byggnader – som visar att Norwich var från 1100-talet till 1800-talet en av Storbritanniens största och rikaste provins städer.

Staden har mer än 30 bevarade medeltida kyrkor – inklusive katedralen från 1145 i romansk-normandisk stil. En annan turistattraktion i staden är det normandiska slottet ”Norwich Castle” från 1067. Idag slottet finns ett museum och ett konstgalleri.

Andra populära attraktioner inkluderar Norwich Gamla stan med kullerstensgator och museer, ”Cow Tower” – en historisk militär torn från 1300-talet, byggnaden ”Dragon Hall” från 1430 och marknaden i Stadshuset.

Norwich är känt för att vara en mycket populär shoppingstad med butiker och gallerior, och staden har också ett pulserande nattliv med restauranger, pubar och nattklubbar.

Stadens fotbollsklubb Norwich City FC spelar sina hemmamatcher på fotbollsstadion ”Carrow Road” – som rymmer 26.000 åskådare.

Flygplats Norwich International Airport ligger 5,2 miles norr om centrum.